Sådan bliver du medlem

København er en dejlig by. Ikke mindst Indre By, Middelalderbyen. Vi bor her og holder af den.

Intet står stille. Specielt i de seneste 10 år har der været en stigende, og flere steder eksplosiv vækst af støj og møg i aften- og nattelivet samtidig med en manglende regulering og tilsyn.

Det handler om forøgelse af antallet af udskænknings- og natbevillinger, kontrol med bevillinger og sanktioner ved overtrædelser. Det handler om ikke at kunne sove om natten, fordi musikken dunker og folk hujer i gaderne.

Trods talrige henvendelser og klager er det beboernes oplevelse, at kommunens politikere, forvaltninger og politi i det væsentlige har siddet disse ”råb om hjælp” overhørig. Det er blevet for meget.

Derfor blev Stræderne og Strøgets Beboerforening stiftet den 22. november 2016 og indgår nu i et bredt samarbejde med andre beboerforeninger og interesserede. Vi er godt 70 medlemmer, og vi skal være flere.

SÅDAN MELDER DU DIG IND

Forny årligt medlemskab: Betal 120,- kr. til Danske Bank, reg. nr. 9570, kontonr. 12189567, og skriv dit for- og efternavn i feltet “Meddelelser til modtager”. Eller betal på Mobile Pay som angivet nedenfor.

Nyt medlemskab: 1) Betal 120,- kr. som ovenfor. Skriv dit for- og efternavn i feltet “Meddelelser til modtager”. 2) Indsend navn, adresse og tlf nr. og skriv “Nyt medlem ssbf 2024” til foreningens e-mail: ssbf@ssbf.dk – eller skriv oplysningerne i indbetalingen (vigtigt, så du kan kontaktes).

Eller på Mobile Pay: Tast 20913 (modtager), overfør 120 kr. og meddél din adresse, tlf nr. og e-mail (vigtigt, så du kan kontaktes).

Velkommen, vi glæder os til at arbejde sammen med dig om vores skønne bydel.

Du kan få yderligere oplysninger om os på ssbf’s hjemmeside: www.ssbf.dk.

Print som dokument her og del med naboer, genboer og bekendte i området.

Her finder du yderligere et dokument om fordele ved medlemskabet (kan også printes).