Sådan bliver du medlem

København er en dejlig by. Ikke mindst Indre By, Middelalderbyen. Vi bor her og holder af den.

Intet står stille. Specielt i de seneste 10 år har der været en stigende, og flere steder eksplosiv vækst af støj og møg i aften- og nattelivet samtidig med en manglende regulering og tilsyn.

Det handler om forøgelse af antallet af udskænknings- og natbevillinger, kontrol med bevillinger og sanktioner ved overtrædelser. Det handler om ikke at kunne sove om natten, fordi musikken dunker og folk hujer i gaderne.

Trods talrige henvendelser og klager er det beboernes oplevelse, at kommunens politikere, forvaltninger og politi i det væsentlige har siddet disse ”råb om hjælp” overhørig. Det er blevet for meget.

Derfor blev Stræderne og Strøgets Beboerforening stiftet den 22. november 2016 og indgår nu i et bredt samarbejde med andre beboerforeninger og interesserede. Vi er godt 70 medlemmer, og vi skal være flere.

SÅDAN MELDER DU DIG IND

Forny årligt medlemskab: Betal 120,- kr. til Danske Bank, reg. nr. 9570, kontonr. 12189567, og skriv dit for- og efternavn i feltet “Meddelelser til modtager”. Eller betal på Mobile Pay som angivet nedenfor.

Nyt årligt medlemskab: 1) Betal 120,- kr. som ovenfor. Skriv dit for- og efternavn i feltet “Meddelelser til modtager”. 2) Indsend navn, adresse og e-mail og skriv “Nyt medlem ssbf 2023” til foreningens e-mail: ssbf@ssbf.dk eller skriv oplysningerne i indbetalingen.

Eller på Mobile Pay: Tast 20913 (modtager), overfør 120 kr. og meddél din adresse, e-mail og tlf nr. (vigtigt, så du kan kontaktes).

Velkommen, vi glæder os til at arbejde sammen med dig om vores skønne bydel.

Du kan få yderligere oplysninger om os på ssbf’s hjemmeside: www.ssbf.dk.

Print som dokument her og del med naboer, genboer og bekendte i området.

Her finder du yderligere et dokument om fordele ved medlemskabet (kan også printes).